HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Feb 2014

Akibat Air Asia promosi tiket murah

Air Asia waiting room
 
Assalam semua.
Hari ni agak sunyi. Tak ada entry kan.
Hah, ada tak yang rindu kat saya..hahaha perasan kan..
 
 
Sebenarnya saya dok terperap dalam waiting room Air Asia.
Wah kelas kan. Macam VVIP je bunyinya.
 
 
Ceritanya,  saya cuba usha tiket Air Asia.
Tak ada lah specific nak kemana. Cuma kawan-kawan dok kata Air Asia ada buat promosi tiket murah pada harga tiket penerbangan yang berbaloi-baloi dibeberapa destinasi.
 
 
Hmm dah berapa jam aihh asik kena dok kat bilik menunggu tu hah.
Macam mana gayanya nak dapat tiket murah kalau line website Air Asia sesak dari tadi.
 
 
***Apapuntakboleh***

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78