HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Feb 2014

Apa itu Google Plus..

 
Semua orang sibuk dengan g+.
Makanya saya pun tak ketinggalan nak cuba Google+ ini.
Saya pun baru nak explore.
Perlu ke ada? Wajib ke?
 Munasabah ke?
 
Apa kata anda?
 
 
https://plus.google.com/u/0/
Google+ Fuza Musa
 
 
Google+ melalui hasil google definasinya, google plus
adalah jejaring sosial baru yang diluncurkan oleh raksasa internet, google.
Tentu saja hal ini dilakukan untuk mengikis dominasi Facebook yang sangat berjaya di dunia jejaring sosial dalam beberapa tahun ini.
Banyak yang mengatakan, bahawa tujuan dari google plus ini adalah untuk menyaingi facebook sebagai jejaring sosial nombor 1 di dunia saat ini. Namun, semoga sahaja hal ini hanya isu belaka yang ingin mengadu dombakan keduanya.
Kalau kamu semua nak tahu lanjut..KLIK SINI untuk maklumat lebih terperinci.
 
Kepada yang Nampak g+ Fuza Musa tu..sila lah klik dan follow.
 
 
 +1 the things around the web you like, agree with, or want to recommend to others


10 comments:

  1. yumida pun dah letak g+
    org letak yumida pun ikut letak..hihihi

    ReplyDelete
  2. aiza lebih suka gunakan google+ untuk ping entry berbanding facebook.. sebab rangkaian rakan-rakan di google+ lebih meluas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully lebih besar networking nya

      Delete
  3. aku baru ltak dalam blog ^^..ketingglan dah..
    saya follow blog ni...jmput singgah blog saya^^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/01/bunga-lilies-of-valley.html

    ReplyDelete
  4. puteri guna G+ untuk ping entri je sis :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78