HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Feb 2014

Birthday Celebration lagi dirancang by adik-adik ipar

Alhamdulillah.
Siapa sangka dah masuk 38 tahun pun masih ada yang nak plan birthday party.
Nak tahu bila birthday Fuza? KLIK BIRTHDAY FUZA
Sebenarnya Mr. Husband dah raikan dengan simple dinner. Kat mana dinner? KLIK DINNER
 
Kali ini celebration di rumah my Mr Husband di USJ pada 2/2/2014.
Semua adik-beradik husband berkumpul disitu.
Kebetulan due to my hubby dah nak fly back ke perantauan tempat bertugasnya, so depa plan makan-makan.
Ingatkan makan-makan biasa, rupanya depa plan birthday party untuk January & Februari Babies.
Only me on January, yang lain termasuk anakanda Aiman Faris in February.
Selalunya saya yang plan untuk birthday depa,
Alhamdulillah.

Ada cheese cake untuk semua yang diraikan. Tq to my biras Tini yang susah payah cari kek favourite ni. Tq lah kepada semua yang terlibatkan. senang cerita..hehe
Yang paling touching, Mr Husband p beli Ice Cream cake dari Baskin Robbins.
Ya Allah..sangat terharu u. Coz my husband ni memang tak reti aihh nak romantic. Tetapi dia memang loving.

Menu pada hari itu ialah Spaghetti. Ada dua sos ikut yang mana uols suka ye.
Ada spaghetti sos merah by Nurul dan sos cabonara by Mak Mertua Tiri I..siapa tak kenal Chekgu Azrine.
Sup tulang ada mesti ada ayaq asam yer uols. Yang ni Nurul dan Intan yang masak.

Selain itu ada juga nasi putih. So gu nya daging masak dendeng.
Yang tu my husband yang masakkan.
Sedap ye uols.

Syukur sangat kerana ada juga yang masih ingat dengan Birthday Fuza walaupun udah masuk 38 Tahun. Alhamdulillah.
Ice Cream Cake Chocolate Moist from Baskin Robbins for me. Ada 3 candle besar, dan 8 candles kecik..OMG!!


L - R
Atirah, Aiman, Akim, Adil, Salwa & Fuza.
(Aina & Yaya tu penyeri majlis bergambar, hehe)

Kek For all

Special Cake for me from my dearest Husband "Beautiful Wife"

Spageti by Mak Mertua Tiri I. 2-3 kali tambah. Sedap

Puding by me

Dendeng Daging by Mr Adli Lutfi, my dear hubby

Ayaq Asam Utara
 

Happy 38th Birthday Fuza

10 comments:

  1. wah so sweet, happy belated birthday fuza...

    ReplyDelete
  2. Hamboi...yg 2-3 kli tu tipu ek???haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa u not around me tambah ok..hehe

      Delete
  3. seronoknya ^_^ happy belated birthday

    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun kak..
    moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia yg bermanfaat, moga bahagia selamanya

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78