HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Feb 2014

Birthday Dinner at Victoria Station Penang

 
Assalamualaikum semua.
Hari ni nak sambung cerita berkaitan birthday saya.
Nak tau bila birthday saya klik HAPPY 38TH BIRTHDAY TO ME
 
Tidak ku sangka tidak ku duga, dah 38 tahun masih ada sambutan hari lahir.
Alhamdulillah.
Memang rasa terharu apabila masih ada yang saying dan ingat nak celebrate..
 
Sebenarnya, pada hari lahir saya, kami berada di Penang.
Mr. Husband saya plan birthday dinner untuk saya.
Lokasi di Victoria Station di Sunway Penang, kami just walk in walaupun pada masa itu memang terlalu ramai customer Tionghua celebrate Chinese New Year di situ malam tu.
 
Simple aje celebration tu. Luang masa bersama, makan bersama, bersembang.
Maklumlah kami ni suami isteri PJJ kerana Mr. Husband bekerja di perantauan.
Alamak, touching lah pulak...
 
Menu utama semestinya steak. Black pepper sauce memang pilihan Mr. Husband.
Saya lebih suka Mushroom sauce.
Apapun thank you to my dearest Mr. Husband for the luvly dinner.
Alhamdulillah
 
Victoria Station Sunway Penang

Buku Menu


Starter menu while waiting for our foods

Chocolate Cake for me

My menu that night, Steak dengan SOS Cendawan

Posing jangan tak posing

Zoom in my menu

My Darling dengan menu Lamb T Bone Black Pepper

Sebelum pulang, posing di entrance Victoria Station. Macam kat London lah konon..hehe


6 comments:

  1. Lps ni blh g london syarat dia mmg kena posing kt situ...ngeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, siapa nak sponsor hehe

      Delete
  2. Wah! Bestnya dapat celebrate di tempat yg cantik dan antik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Had a wonderful time dat day. Glad

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78