HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Feb 2014

Cara Mengukur BMI

Assalamualaikum semua.
Setelah sibuk dengan public holiday, sambutan Chinese New Year serta menghadiri pelbagai kenduri apa kata kita sukat BMI kita.
Apa pun fakta atau auta saya pun tak dapat nak mengesahkan.
Cubalah
 
 
Info Mr Google


4 comments:

  1. dah malas nak ukur bmi..haha..berat badan tak turun2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yang penting happy kan...lantak kan aje..

      Delete
  2. nice sharing..hehe ^_________________^

    ReplyDelete
  3. Rasa the normal way yang divide tinggi dengan berat kita tu lagi cepat dan accurate. Funny story masa tahun 3 dulu time exam oral ni la soalan pertama yang doktor tanya. Sebab tu first time exam oral depan doktor memang tak dapat jawab langsung. Padahal doktor cuma tanya formula kira BMI je.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78