HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Feb 2014

Cerita papan tanda ayahbonda dan anakanda

 Assalamualaikum semua
Hari ini saya nak kongsi cerita tentang papan tanda dibawah ini.
Pasti anda semua sudah biasa tengok kan.

Ini cerita saya dan Aina semasa jalan-jalan hujung minggu baru-baru ini.

Aina : Mak...tu gambar apa?
Mak : Tu gambar tandas lelaki dan tandas perempuan.

Aina : Yang ada baby tu?
Mak : Oh ya itu bilik untuk bagi baby minum susu tukar pampers.

Aina : Kesian baby tu mak...
Mak : Eh kenapa pulak???

Aina : Yelah...dia sorang-sorang je duduk dalam bilik tu minum susu sendiri.
Mak :Eh tak lah. Mestilah mak dia ada sama.

Aina : Tapi gambar tu tunjuk gambar sorang-sorang je. Mak Ayah dia kena bilik lain kan?Tak ada pun mak dia sama baby??
Mak : (Papan tanda ni kena tukar lah nampak gayanya. Mana peti cadangan!!!)
 
 
Papan tanda keluarga


2 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78