HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Feb 2014

Demam jam ICE WATCH

 
http://www.bing.com/images/search?q=ice+watch&id=DE0248E11AB82B040958055A3BD9BA625ABF4146&FORM=IQFRBA#view=detail&id=473B7FD34621DD5B45C0050BF04DE348612C17B7&selectedIndex=107
ICE WATCH COLLECTIONS VISIT FB ICE-WATCH

Assalam semua.
Cantikkan koleksi jam seperti di atas?
Nak cerita hal jam ICE WATCH

Anak-anak saya yang sibuk mencari jam ini.
Pada mulanya saya ingatkan jam ini mahal sesangat.
Rupanya yang local ni dalam RM15 sahaja.
Yelah setakat untuk budak-budak nak pakai, beli yang tiruan pun tak apa kot.
Atleast merasa la bergaya  dengan ICE WATCH

Paling menarik hati saya, kotak jam ni seperti LEGO.
Boleh dijadikan tabung.
Bagus juga kan
Boleh menggalakkan anak-anak menabung.
 
Antara warna pilihan Ice Watch

Ini pilihan Alif. Yang menariknya kotak jam tu seperti Lego dan boleh dijadikan tabung,

Kalau pink ni tak lain tak bukan untuk Aina
Aiman pilih warna merah. Garang ni

Aina cewi dengan jam pinky ICE WATCH


3 comments:

  1. trend sekarang ice watch masa farah dulu, baby g...

    ReplyDelete
  2. Mcm mana nak beli.?????

    ReplyDelete
  3. Muhammad Hariz..3/11/2014 12:52 am

    Kak fuza saya nak beli jam tu . kakak ada FB tak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78