HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Feb 2014

Hot and Roll Memang Hotzzz

 
 
Cerita makan di pagi hari memang lapar dibuatnya.
Hari ni nak cerita pulak berkenaan stall Hot & Roll.
 
Kedai yang terletak di dalam tingkat bawah Giant Hypermarket Kelana Jaya, baru sebulan dua beroperasi di sini.
Saya pun tak melepaskan peluang untuk mencubanya.
 
Sekali tengok macam apam balik nipis.
Cuma bezanya Hot & Roll ni kita boleh pilih intinya.
Ada yang nak letak sosej, letak pisang dan macam-macam lagi
Harga untuk roll yang kecik RM3.90
Kalau yang besar tu RM5.90.
 
Cuba lah ye..memang sedap, ranggup.
 
 
Cuba visit www.hotandroll.com
 
Menu Hot & Roll
 
Menarikkan..
 
Tepung di ratakan di atas pan yang panas
 
Peanut butter dan kacang di taburkan
 
Chocolate Chips di taburkan paling akhir supaya tidak cair sangat
 
Sempat jugak nak posing. Sambil Alif interframe kat belakang tuh

14 comments:

  1. selalu lalu tapi belum pernah membeli lagi...he he he...harus cuba ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..all this while fuza lalu aje... Tetiba plak nak cuba

      Delete
  2. cousin suka sgt hot and roll ni tp sy tak pernah plak try. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada Fuza..agak mahal kot dengan harganya

      Delete
  3. Replies
    1. rangup macam apam balik nipis tu

      Delete
  4. memang sedap..kalau anak admit kat Hospital Serdang..memang jadi menu harian sayalah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..di hospital ada kedai ni..mmg best lah

      Delete
  5. Kompem sedap..skli tgok mcm waffer je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. u mmg sedap kena makan masa panas2...cuma tak berbaloi le dengan kita yang askar ramai ni

      Delete
  6. sy pun suka yg peanut butter, tapi jarang makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar nak merasa ok kot... hari2 parah ler..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78