HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Feb 2014

Iron baju jom

 Assalam semua.
Ni cerita setelah beberapa hari public holiday.
Makanya bertimbunlah baju sekolah yang hendak di iron.
Arghhhhhhhhhhh!!!!!!

Baju budak-budak ni memang bertukar hari-hari.
Memang jenuh la kan.
Kalau tak salin hari-hari.. memang macam belacan le baju budak-budak ni.

Takpe lah ye anak-anak mak.
Yang penting anak-anak mak nak belajar rajin-rajin.
Amin
 
Iron Baju


8 comments:

  1. wahhhh... busy iron nampak..... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senaman tangan jom. Bagi ada muscle. .hehe

      Delete
  2. Meng iron baju adalah pekara yg paling saya malas..tambah2 kalau baju sekolah anak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kan. ada tak mesin iron baju automatic?

      Delete
  3. byknye kak..blh kurus lengan ni..hihi
    moga semuanya sukses dlm pelajaran
    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ni utk 3 orang anak...chaiyok

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78