HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Feb 2014

Kalendar Cuti Sekolah 2014 Malaysia

 
Salam sejahtera semua.
Rasanya masih belum terlambat nak update Kalendar 2014.
 
Hah, nak kemana tu?
 
Sebenarnya, baru terfikir nak jenguk calendar sebab ramai kawan-kawan dah ada program bercuti.
Tak semestinya bercuti ke luar negarakan.
Asalkan bertukar poskod tu pun kira bercutilah tuh kan...hahaha
 
Ok Sebenarnya, antara sebab nak tengok calendar ni sebab lagi SEBULAN saya dan adik-beradik ipar duai sebelah Mr. Husband akan bercuti bersama.
Kemana? Nanti kita update yer bila dah dekat dengan tarikhnya.
 
Apa pun, kalau nak bercuti tu, kenalah ada budget, bersiap sedia keperluan, serta usha usha tempat yang nak dilawati.
 
Jom study calendar 2014
 
Kalendar 2014 Ihsan Google




pst..pst...Esok weekend..nak kemana tuh programnya??


2 comments:

  1. kalaulah jadual cuti ni sama dgn jadual sy kan best...hhee

    ReplyDelete
  2. Perkongsian yang berguna ini. Boleh save simpan tengok dalam Pc.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78