HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Feb 2014

KFC Menu baru sedap

Assalamualaikum dan Good Afternoon to all.
Lets go for simple lunch.
KFC Golden Wrap Chicken is my menu for today.
Should try with reasonable price.
Sooo Good!!


Golden Wrap Chicken

10 comments:

  1. husband pernah makan..dia kata sedap..x. muak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena makan ramai2..jgn kedekut hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. macam ayam Chicken Rice. Ada nasi lasi sedap ni. Dah namanya org Malaysia kan

      Delete
  3. last year saya makan tak sedap, so this year should try, sebab ramai yang kata sedap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. last year akak tak try pulak. Ni 1st time cuba ni..

      Delete
  4. eish!
    jarang2 org kata menu kfc sedap
    tekak speacial ni boleh kata sedap..hehe
    tp tkpela...cita rasa tekak len len nk wt mcm mne kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makan dengan nasi sis. Kalau makan gitu memang muak skit

      Delete
  5. belum try lagi ni..nampak macam sedap je tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah. tapi makan dengan nasi terbaik

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78