HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Feb 2014

Meh layan Aiskrim Malaysia

Lunch time.
Nak makan apa?
Panas-panas ni mood makan pun cantas kan.
Apa kata jom layan Aiskrim Malaysia.
 
Siapa ingat aiskrim ini?
Masa zaman saya kanak-kanak, sebatang cuma 10sen je.
Macam-macam perisa ada.
Milo, laici, jagung, sirap, bandung dan paling favourite asam boi.
Perghhhh...
 
Sekarang ni memang jarang nak jumpa dah aiskrim ni.
Kena minta makcik-makcik yang jual ni promote kat FB.
Sure laku kan. Kot ada celivery kan.
 
Aganya berapa harganya sekarang kan??
 
Aiskrim Malaysia
 
Gambar Ihsan Google

24 comments:

  1. Teringat time bunda buat jual ais krim ni sebatang baru 10 sen....sekarang tak tau pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. murahkan 10sen...ish sekarang ada lagi ke?

      Delete
  2. dulu beli sampai 2 3 sekali...gelojoh betul..hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang fav ni..semua perisa nak dibeli

      Delete
  3. Replies
    1. masih maintain sizenya ye u..Sini harga 20sen then kecik

      Delete
  4. wohoo..sdapnya aiskrim malaysia..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat mana ada jual..sila bagtau

      Delete
  5. sedapnye mkn pns2... jarang jumpe aiskrem mlysia skg ni kn.... hrge rsenye ttp 20sen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu lah zaman membedal aiskrim Malaysia ni..sambil panjat pokok ceri hehehe

      Delete
  6. lama dah xmkn aiskrim malaysia.. huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi..terasa macam dah tua sangat bila aiskrim ni dah jadi sejarah..huhu

      Delete
  7. dulu waktu skolah rendah balik skolah mesti beli perisa koko.. 20sen sebatang. skrg susah nak cari ais krim malaysia nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuza suka perisa jagung...sedapnya

      Delete
  8. sedapnya..tapi tulahl..tak boleh buat kat rumah..anak2 ada semput

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..rumah fuza pun tak boleh ada sangat. sebab Alif semput. sat g dia pulun ..naya

      Delete
  9. 20sen. sedapnye klo dpt layan aiskrim sekarang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak la ni makan aiskrim goring je depa tau ..hehehe

      Delete
  10. Power lelagi sambil buat kerja tapi nak carik pon dah susah tak ramai yang jual

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena wujudkan semula kan aiskrim ni

      Delete
  11. dulu memang beli kalau balik sekolah.. siap suruh mak buat untuk kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..peti ais penuh aiskrim ikat ni

      Delete
  12. Zaman skrg semua nk berjimat cermat, nasib baik masih ada aiskrim malaysia.. walau x berkrim.. ada perisa, sejuk, manis dan sedap juga.. bleh lah buat umpan ank2.. hehe.. sy juga membantu ibu bapa dan org ramai yg ingin mendapatkan ais krim malaysia dalam pelbagai perisa utk apa2 juga majlis keraian. Seiring dengan perkembangan zaman.. aiskrim malaysia buatan saya telah di naik taraf dari segi kualiti dan citarasa namun masih mengekalkan harga yang berpatutan. untuk yang ingin mencuba.. boleh email sy.. ayu@damai.my atau whatsApp.. 016-6368677

    ReplyDelete
  13. sya ada menjual ais krim malaysia

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78