HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Feb 2014

MyKad Smart Shopper Program - MSSP

 
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/02/mykad-smart-shopper-program-mssp.html
Tunjukkan MyKad anda kepada juruwang dan dapatkan diskaun.
Hubungi saya untuk mendaftarkan Mykad anda PERCUMA 019-2784580



Keratan Akhbar tempatan berkenaan Mykad untuk diskaun semasa berbelanja.
 
Fungsi Mykad Anda
 
Saya pasti semua mempunyai kad pengenalan atau dipanggil MyKad.
Adakah anda tahu bahawa kad pengenalan kita mempunyai banyak fungsi.
 Ia bukan sahaja sebagai pengenalan diri atau bukti kita warganegara Malaysia sahaja.
Malah, ianya boleh digunakan sebagai lesen memandu, kad ATM, Touch n Go, MyKad Smart Shopper dan banyak tujuan lain lagi.
 
Adakah anda tahu bahawa kad pengenalan negara kita (MyKad) berkhidmat lebih daripada 50 fungsi dan tujuan lain selain daripada menjadi kad pengenalan rasmi negara kita?
 Ia boleh digunakan sebagai lesen memandu, kad ATM, Touch n Go dan banyak lagi tujuan yang lain.
 Dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn Bhd, pemasaran runcit pembekal penyelesaian bersepadu di Malaysia, Program Pembeli Pintar MyKad adalah salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction.
 
 
 Ia digalakkan dan disokong oleh
Jabatan Pendaftaran Negara (JPN) dan Multimedia Development Corporation (MDeC).
 
 
Bercakap tentang MyKad Smart Shopper, tahukah anda bahawa dengan menggunakan MyKad anda boleh mendapatkan diskaun dan mata ganjaran apabila pergi membeli belah di lebih daripada 500 cawangan yang menyertai program MyKad Smart Shopper di serata Malaysia ini.
 Kalau anda mahu tahu lebih lanjut, HUBUNGI SAYA
  
 
or
 
wasup 019-2784580
 
 
 

Info Mengenai MyKad Smart Shopper
  • App Store : MyKad Smart Shopper Discover
Program Supported by:-



4 comments:

  1. salam kak fuza..saya baru tahu harini IC tu byk fungsinya ehehhe. ingat sekadar pegenalan diri ja. oh ya kad my shopper tu sabah ada tak?

    ReplyDelete
  2. salam...
    bnyk kgunaan mykad ni kan..
    tp yaya punye biase je..lama xde 'renew' baru..huhu
    nak shopping pon xleh lagi..heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah. .nanti boleh aje daftar k

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78