HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Feb 2014

Sarapan NasiLemak Tanglin Kuala Lumpur

Review : Nasi Lemak Tanglin Kuala Lumpur.
 
 Assalam semua.
Sarapan apa pagi ni?
Ok ni nak cerita sarapan kami di kedai Nasi Lemak Tanglin KL.

1st time datang sini.
Sebelum ini selalu dengar orang bercerita hal kedai ni.
Kami sampai awal, beratur dah panjang.
Saya ambil nasi lemak biasa je, dengan telur goreng. Ayam goreng walaupun dah sejuk tapi belasah aje lah, coz nak merasa.

Pada saya, nasi lemak ni baisa aje uols.
Tak pastilah tekak orang lain.
Ada yang kata, masa kedai ni dok kat bawah pokok lagi sedap.
Now depa dah pindah kedai.

So saya pun tak pasti original resepinya macam mana.
 
 Apa kata uols?
 
Nasi Lemak Tangling KL

Beratur panjang seawal pagi di kedai Nasi Lemak Tanglin

Antara lauk pilihan

Eceh,,,sempat juga nak posing

Anak-anak suka nasi lemak Tanglin


That's Mine Nasi Lemak Tanglin dengan ayam goring
 
 
Kepada yang hendak pergi mencuba..
 
Nasi Lemak Tanglin
Gerai No. 6
Kompleks Makan Tanglin
Jalan Cendarasari

11 comments:

  1. Replies
    1. Tu lah..ramai pulak yg singgah

      Delete
  2. Replies
    1. P lah cuba..nanti share cerita k

      Delete
  3. puteri suka makan nasi lemak ngan ayam goreng :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayam goreng Panas memang sedap

      Delete
  4. macam sedap je nasi lemak tu :)

    ReplyDelete
  5. xpernah rasa..xde komen =D

    ReplyDelete
  6. dulu masa keje kat kl sllu makan sini kak hehe sedap kan selalu makan ikan bakar hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78