HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Feb 2014

Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March

Assalamualaikum .
Apa Khabar !

http://itsmetira.blogspot.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

Setelah sekian lama tidak buat segmen ni , hari ni tercetus pulak idea simple nak buat segmen untuk cari bloglist baru . Kalau dulu tira buat segmen jom bersahabat . Kali ni tira nak kekalkan niat nak mencari bloglist bagi setiap bulan .
Dan segmen untuk kali ni adalah untuk bloglist bagi bulan hadapan , bulan March ! Jom lah join . Just buat entry je okeyyy . Entry pn dah siap . Just tinggal copy dan paste ! Ini semua idea bernas kkak Mia lahh . hehe . Senang dan Simple kan ?.
1. Buat entry bertajuk ' Segmen : Pencarian Bloglist Bulan March'
2. Copy coding entry dan paste .
3. Submit dibahagian komen okeyy .
Segmen ini akan berlangsung sehingga akhir bulan February . Dan bloglist akan diterbitkan awal bulan March . Join Dulu okeyy .

7 comments:

  1. gud luck dear... singgah menabung apa yang ada..

    ReplyDelete
  2. gudluck! ct pun dari segmen yang sama! dah follow awak jugak.. =)
    follow sini jugak ok! http://the-red-heart.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  3. Gudluck :D Miza dari segmen yang sama. Jom terjah sini http://littlekawaiiprincess.blogspot.com/2014/02/pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  4. salam ..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    wish you all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-pencarian-bloglist-bulan-march.html

    ReplyDelete
  5. hehe. Gudluck for your.
    Kita dari segmen yang sama.
    mari sama-sama menfolowkan diri.
    Done follow u.

    http://datokhalilst.blogspot.com/2014/02/assalamualaikum.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78