HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Feb 2014

Tahniah Aiman Faris dan Alif Farhan..

Salam sejahtera semua.
Hari ini saya nak share tentang hero-hero saya pulak
Aiman yang sulong, dan Alif yang tengah.
 
Pada 8 Februari 2014 Pusat Perkembangan KUMON telah mengadakan satu program untuk mengasah kepantasan anak-anak didiknya menjawab soalan Matematik dalam tempoh masa yang di tetapkan.
 
Mr. Husband yang berhasrat menghantar anak-anak ke KUMON untuk membina ketangkasan dalam berfikir katanya.
 
Pada mulanya berdua ni memang tak berminat nak pergi kerana tidak berlatih langsung katanya. Tetapi apabila dipujuk, maka meraka hadirkan diri.
 
Program yang diadakan pada hari Sabtu, dihadiri dalm 30 orang murid.
 
2 jam setelah acara dimulakan, tiba ke acara kemuncak iaitu "Award Presentation"
 
Alhamdulillah, both my heroes telah menepati piawaian yang telah ditetapkan.
Kedua mereka telah di anugerahkan Sijil serta Pingat Emas.
 
Jika dilihat pada sijil penghargaan, ada dicatatkan "ranking"
Ok lah tu.
Syabas anak-anak emak.
 
Semoga terus belajar dan Berjaya cemerlang.
Mak dan abah doakan.
 
Amin
 
KUMON CENTRE

STUDY GOAL

The exam hall

Aiman dengan Award

Alif dengan Award

 Alhamdulillah, Sijil Penghargaan dan Pingat Emas Kumon Mathematics

Maknya dan Aina pun tak terlepas peluang posing

Mak belanja semua k (On behalf Abah yang berada di perantauan)


14 comments:

  1. semoga mereka terus berjaya dan cemerlang...

    ReplyDelete
  2. tahniah..semoga terus berjaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Cik Nor... Maknya yang paling happy

      Delete
  3. tahniah buat anak2 Fuza..semoga lebih cemerlang lagi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tq Sis.. Moga hingga ke peringkat seterusnya

      Delete
  4. tahniah untuk heroes sis..moga terus berjaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tq ye Puteri Kasih

      Delete
  5. semoga terus success yee syg2 ;)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya kan anak success

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...memang happy bila anak2 cemerlang. Moga berterusan

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78