HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Mar 2014

Aktiviti Hari Minggu ke Saloon

  Apa cerita weekend uols?
Semalam tiada jemputan kenduri, tiada aktiviti riadah kerana jerebu tiada aktiviti jauh dari rumah.
Apabila anak-anak sudah mula rimas dengan rambut yang dah panjang makanya mak dengan lajunya bawa anak-anak ke kedai mamak untuk yang hero dan saloon untuk yang heroin.

Kalau panjang yang boleh genggam, kata anak-anak, nanti cikgu nak tarah.
Hahahaha..kerana takut dengan ugutan cikgu, pantang panjang sikit je depa dah ajak p gunting.

Dah anak-anak gunting rambut...makanya..mak pun tumpang lah touch up rambut...
**opss..tak ada gambar mak. Sowi
 
Aiman Faris


Alif Farhan
Aina Farihah


4 comments:

  1. Replies
    1. pesen rambut khas buat Aina pada masa sekarang hehe

      Delete
  2. cerita weekend sy. duk senyap2 dalam bilik, buat kojo, lapar tak leh nak kata la kalau dah tak keluar..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..dasat betul aktiviti weeken tuh..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78