HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Mar 2014

Antara tudung online Gojes yang famous

 Assalam semua.
Kali ni nak cerita skit hobby saya iaitu beli tudung online.
Haippp bukan membazir ye.. tudung ni most of it beli untuk certain function.
Tapi lepas tu guna jugak lah bila rasa sesuai nak guna.

Kebanyakan penjual tudung ni memang dah ada nama besar.
So tak was-was nak membelikan
Yelah, risau lah material tak padan, warna tak sama bila terima..kiranya tak menipu
lah.

Ok antara website favourite saya ialah..

Tudung yang terbaik dari lading TDL

Shawls House

Elya Shazleen

Yaya MagicShawl

 Shawl TDL


Glitter from Shawl House

 Shawls House


 Shawls House


 Shawl by Elya Shazleen

Shawl from Habibi Alkenali

Tudung from Pekasam Kulaan
Tudung Aisar from Yaya MagicShawl

Tudung from Damia Scarf
Tudung from Jelita Sara



P lah visit online tu..Cari tudung for hari raya






14 comments:

  1. cantik2nya tudung fuza... suka tengok...hhee

    ReplyDelete
  2. sugarscarfs pun terbaik juga... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betul..akak beli juga..tapi tak de plak gambarnya

      Delete
  3. Replies
    1. once dah puas hati pasti akan repeat order :)

      Delete
  4. semua pun cantik..mesti sis dah ada banyak koleksi tudung kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..mana yang dah tak mau pakai Akak bagi orang :)

      Delete
  5. wahh bergaya dengan tudung cantik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. terasa macam comel la konon..hehehe

      Delete
  6. Replies
    1. jom visit page tudung online tuh

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78