HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Mar 2014

Body Shop 30 Tahun

 
Hari ini  4/3/2014, Mr Hubby akan pulang semula ke perantauan untuk bertugas.
Flight beliau pada jam 3 petang.
 
 
Sementara menunggu Mr. Hubby nak cek in, saya merayap dan ternampaklah promosi dari Body Shop ini.
 
 
Bersempena 30 tahun Body Shop di Malaysia, BS mengadakan promosi 3 botol mana-mana lotion ataupun shower gel dengan harga RM30.
Sebotol ada yang harganya RM15.90, ada juga RM10.90.
Tapi tawaran promosi ini ialah RM30 untuk 3 botol.
 
 
Menarik bukan?
Harga runtuh berbaloi-baloi.
 
Pergilah dapatkan rangkaian bauan yang anda idamkan pada harga promosi tersebut.
 
 
Body Shop 30 Years Malaysia
 
Antara lotion, shower gel and shower cream
 
Packaging Menarik
 
Ini saya punya
 


18 comments:

  1. akk pakai BS masa sekolah dulu... skng tak pakai dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang trademark zaman 90an kalau dapat BS..hebat sgt dah tu..hehe

      Delete
  2. Zara xpena pkai produk body shop ni.. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza akan beli bila ada promotion je..hehe

      Delete
  3. thank you Fuza sebab inform...ada benda nak kena beli dari BS ni...

    ReplyDelete
  4. Wahhh best info! Kena terjah ni huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergilah uols..sebab sampai hujung bulan ni je

      Delete
  5. salam kak fuza :) waa best ni dlu masa zaman skolah suka pakai BS ni. skg kdg wanginya tu dah tak tahan. dlu masa pakai, bila dah basuh baju tu still melekat lagi. skg ni tak taulah, mgkn dah banyak campuran atau hdg sy kot da berubah hahaa..... BTW thanks sharing kak Fuza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza suka lotion dan rangkaian mandian dia. Yang travel set tu memang selalu beli..senang nak bawa.

      Delete
  6. eish,
    sampai bila promotion bs ni ..nk kne tengok2 ap yg ptut ni ..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Till end of March u.. sempat lagi nak jalan2 weken ni

      Delete
  7. memang wangi.. tapi agak mahallah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..mahal,, so kena p beli masa promosi aje..

      Delete
  8. wahhh... ne yg best ne... suka ngn wangian dia kekal lama... tp MB xtw pun BS ada wt promotion ne... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MB mesti p sergah.. Promotion til end of March

      Delete
  9. Rindu minyak wangi body shop

    ReplyDelete
    Replies
    1. U memang pakai dulu kan... Me pernah pakai White Musk..tp kuat baunya.. orang hadiahkan..kita amik aje

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78