HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Mar 2014

Ceq nak cewi sat


Berposing sakan
 
Ini cerita surprise.
Hadiah dari Mr. Hubby .
Saya suka amik gambo walaupun saya x lah guna kamera DSLR .
Gambar2 ini akan jadi kenangan pada suatu masa nanti.
Ada orang SUKA kehadiran saya snap snap gambo ni
Tetapi ada jugak yang TAK SUKA kot erk..

Alhamdulillah. .dapat present. Tq dear.

*siapa.xsuka.amik.gambo?*
 
 

Nikon Kamera

 
**Lalat terbang pun nak snap ni..hahaha

 

29 comments:

  1. arghhh..sy gile bergambo..tolong snap gmbar sy plsss..haha.. =)

    ReplyDelete
  2. wah ada kamera baru yer sis...lepas ni mesti lagi bersemangat nak ambil gambar untuk letak kat blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berpusu-pusu update gambo..hahaha

      Delete
  3. alahaii.. ecah teringin nak camera tuu.. hee. snap2 bnyak lah lepas ni ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Ecah punya kamera lagi canggih tuh...

      Delete
  4. Alhamdulillah rezeki Fuza, Farah tumpang happy untuk Fuza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Hubby pun pasan..tak sudah2 posing kejenya..hahaha

      Delete
  5. saya suka snap gambar tapi saya segan nak berselfie..adoi malu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehee..seni jugak tu berselfie... jangan SELFISH ye...haha

      Delete
  6. wah.. best dapat hadiah dari hubby.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadiah peril pasal asik berselfie je..hehe

      Delete
  7. seronoknya dapat hadiah..sweet camtu ^^
    miza pun suka sangat3 bergmbar ni..best kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak jadi artis tak dapat..so kita posing suka kita aje kan...

      Delete
  8. cantik sangat akak kamera tu..putih lagi..hehe..tukar dgn kitelah..kite pun nikon jgk.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..minat sgt dengan warna ni. Ada dua warna aje pun.Puth dengan Hitam

      Delete
  9. pasni boleh tengok foto2 cantik dari Fuza disini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eceh,,,kononnya lah kan... Baru nak buka manual ni..

      Delete
  10. best tu dapat kamera..dok saja2 boleh la amek gambaq bila memasak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni semut lintas pun snap ni...hahaha

      Delete
  11. comelnya kamera sis fuza. lepas ni sure candid banyak gambar :)
    PG pun sama, better pakai kamera nak ambik gambar. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau snap guna hp..asik hang coz byk sangat gambar,,hehe

      Delete
  12. Replies
    1. Ala...hadiah baisa aje..tapi memang sangat lah menghargainya

      Delete
  13. Replies
    1. HAHA...Cute kamera..cannot lawan urs la Thomas :)

      Delete
  14. handsome nya camera. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78