HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Mar 2014

Day 3 Part 2 : Bandung Trip Mac 2014 Bersama Family Hubby


Cerita Jalan-jalan Bandung

Day 1 KLIK SINI
Day 2 KLIK SINI
Day 3 Part1 KLIK SINI

Sambungan cerita jalan-jalan Bandung.
Pada hari ke tiga, setelah selesai di Tangkuban Perahu, kami langsung ke Kota Garut.
Perjalanan ke Garut mengambil masa hamper 3 jam kerana macet.

Apa menarik di Garut?
Kota Garut terkenal dengan Plaza barangan kulit
Dari Jaket Kulit, Kasut, tali pinggang, wallet, handbag dan macam-macam lagi.
Harga yang ditawarkan bergantung pada jenis kulit yang kamu pilih
Sama ada kulit Sapi (L embu) ataupun kulit Domba (Kambing Biri-biri)

Adik-adik ipar semuanya shopping sakan.
Saya hanya snap snap posing sakan aje. hehe.

Jom cuci mata tengok gambar-gambar sekitar GARUT.

Pintu Gerbang Kota Garut 
Jaket Kulit Lelaki dan Wanita pelbagai design

Jaket Kulit Garut Tekenal

Posing dengan perbagai design dari kulit, kasut, handbag, sling bag

Handbag Garut

Koleksi Handbag Garut

Cow boy Garut

Jaket Kulit Lelaki di Garut Indonesia

Antara Kedai Barangan Kulit di Garut Indonesia

Barang kulit sana sini

Jaket untuk kanak-kanak

Cewi sat. Dapat test pun jadilah

Jaket Kulit Plain memang menjadi pilihan ramai

Keychain dari kulit terdiri daripada jaket comel, boot mini, selipar kulit

Vogue dengan gelang dari kulit

Alyaa posing Cowboy kemain lagi

Jaket kulit merah sexy

Jakat Kulit Ungu memang kesukaan saya

Barangan Kulit di Garut memang cantik berkualiti


11 comments:

  1. Replies
    1. akak p jalan2 je tengok adik2 ipar shopping

      Delete
  2. Assalamualaikum kak, syurga shopping! bestnya. bila lah nak ke sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang pokai jadinya hahaha

      Delete
  3. handbag tu iolss dah macam tak kelip2 dah tengok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juling mata tengok semua tu hahaha

      Delete
  4. syoknya sis dapat travel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, aktiviti tahunan family

      Delete
  5. x sempat nak ke garut hari tu
    ke tangkuban parahu dah..bez..ada bau bolerang...
    ke toko 3 ada..beli jeans...
    pasar baru bez..murah2...tapi banyak orang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah sakan dia jenjalan hehehe
      Sure penuh beg soping :)

      Delete
  6. Salam Kenal

    Mohon Maap ikut Share di Blogger Tuan/Puan

    JOM CUTI2 BANDAR BANDUNG-JAKARTA

    KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )

    call me CONTACT US

    Demi memperlancar semua aktifitas kita di bidang ini dan demi menjaga silaturahmi dengan kami disini kami berikan Contact Person kepada semua pelanggan setia kami dan kepada semua pengunjung online di website kami ini. Untuk keperluan dan pelayanan serta informasi lebih yang ingin anda dapatkan. Anda dapat menghubungi Contact Person resmi kami

    Di bawah ini adalah contact person resmi kami.

    KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )



    Make your holiday become FUN, FRIENDLY, and EASY. Provide: Transport Service, Rent Car, City Tour Travel. So, just pick up your phone or send e-mail to contact us!
    bobby kyran trans CONTACT US

    SITUS RESMI KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
    http://www.kyrantrans.com
    http;//www.sewakeretamurah.com
    OFFICE PHONE
    022 – 92475958
    HANDPHONE
    +6281 312 767 300
    +6281 573 307 300
    BLACKBERRY PIN
    73 DC 15 F1
    WHATS UP
    +6281 809 692 300
    OFFICE KYRAN TRANS ( SEWA KERETA MURAH )
    JL. NYENGSERET NO 81 ( BANDUNG WEST JAVA – INDONESIA )
    TERIMA KASIH

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78