HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Mar 2014

Day 4: Bandung Trip Mac 2014 Bersama Family Hubby

 
 Entry Bandung lagi
Day 4 Hari last di Bandung.

Nak tau cerita DAY 1 KLIK SINI
Nak tau cerita DAY 2 KLIK SINI
Nak tau cerita DAY 3 Part 1 KLIK SINI
 Nak tau cerita DAY 3 Part 2 KLIK SINI

Setelah 4 hari berada di Bandung, 15 Mac 2014 adalah hari untuk berangkat pulang ke Malaysia.
Alhamdulillah, boleh di katakana semua happy kerana dapat apa yng di cita-citakan.
Ada juga yang sedih sebab.....dah muflis kerana shopping menggila. Hahahaha

Apa sekali pun, Alhamdulillah, syukur sangat kerana Trip ini berjalan seperti yang dirancang.
Semuanya teratur dan selamat.
Semoga ada rezki untuk kesana lagi nanti.
InsyaAllah
 
Beg yang dah bertambah sebab sakan shopping

Sarapan di Hotel sebelum ke Bandara Bandung

Kami sebelum ke Airport. Yang berdua Adil dan Salwa dah balik dulu flight awal

Saya yang suka posing, teh tarik di Bandara

Good Bye Dear ...till we meet again

Check in

Aina dengan Amirul

Di balai berlepas Bandara Bandung
Kami dalam flight sebelum berlepas ke Bandung

Alhamdulillah, Selamat sampai di LCCT Kuala Lumpur


8 comments:

  1. Replies
    1. Program family inlaws.. Akak follow aje hehe

      Delete
  2. bestnya pegi bandung, saya penah pegi medan je. org kata kalau sampai bandung ni mmng kejenya asyik nak shopping je, hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau yang hantu shopping bias muflis hahaha

      Delete
  3. fluffy toys yang besar tu iolss suka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu present dari kenalan di Bandung..rezki Aina

      Delete
  4. waaa! best nyer dpt g holiday! happy holiday semua! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..rezki tahun ini

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78