HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Mar 2014

Hadiah Shawl Menang GA Liza Izara

Assalaam semua.
Nak cerita cewi pasal dapat HADIAH MENANG GA LIZA IZARA
 
Cerita Menang Hadiah Klik sini ye
 
Alhamdulillah, happy sakan apabila dapat hadiah yang tertangguh lama kerana penganjur GA, Liza terpaksa akur kerana sibuk dengan urusan pindah randah.
Tak de hal Liza. Akak ok aje. Jangan pulak rasa bersalah.
 
Yang penting janji telah pun ditepati.
Terima Kasih ye.
Akak suka Shawl ni.
 
Lain kali anjurkan GA lagi ye :)
Parcel Surprise Sampai petang 20 March 2014


Sticker Doa


Wow Hadiah Shawl golden brown ni memang sangat cantik.
 Memang antara my favourite color.
 
Thank You LIZA IZARA


10 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Fuza, Farah tumpang happy untuk Fuza...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. tahniah.. comel shawl tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Aiza...memang suka je shawl belit2 ni

      Delete
  3. tahniah sis...memang cantik shawl tu :)

    ReplyDelete
  4. Hehehe nanti liza buat GA lg akak jangan serik nak ikot tau haha..kali ni hadiah terus sampai punya lepas GA hihihi...thanks juga buat akak kerana memahami... sayang akak moahhhh :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak fuza..kita dapat gak..:)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78