HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 Mar 2014

Kek Gulung Pelbagai perisa isi coklat by Nina Ariffin


ORDER ORDER ORDER

Kek Gulung murah sedap dan unik 

Kawan2 sekitar kajang/putrajaya/bangi yang nak order kek gulung sedap & terbaik pelbagai perisa coklat,
 
Sila pm nina ye / wassup / sms nina 012-3251785 (nina di kajang perdana)
Sila lah ke FB NINA ARIFFIN

 Kek saiz kecik = RM15
Kek saiz besar (dlm 600g) = RM30. ♥♡♥♡♥

* Ada terma lanjut sila refer dengan Nina ye uols.

 Jenis2 kek: Kinder bueno white
Kinder bueno coklat
Kit kat
Snickers
Mars
Cadbury
Zip vanila Cadbury
Zip strawberry Cadbury
Zip coklat Cadbury
Boost
Crunchie
 

 
Kek Gulung Kinder Bueno, Crunchie, Kit Kat dan bermacam-macam lagi
 
Pelbagai perisa mengikut kegemaran anda
 
Kek Gulung berperisa Zip Coklat dan Strawberi
 
 Keratan Rentas Kek Gulung


27 comments:

  1. Replies
    1. Kena cuba tuh..memang mengancam :)

      Delete
  2. maigod kinder bueno!!
    sedap gilorrr...
    miza duk perak T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba pm Nina coz ada je yang outstation order. nanti dia advise tentang pengeposan

      Delete
  3. Replies
    1. banyak pilihan...cubalah nanti

      Delete
  4. nampak sedap kek gulung tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. unik resepinya. cubalah rasa. order masih buka

      Delete
  5. Replies
    1. esok akan dapat stok nanti Fuza bagi review k

      Delete
  6. Replies
    1. kena cuba tau. Order Pm Nina k

      Delete
  7. Salam..nk jd ejen bleh??email aimfesy_8384@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. Stok ambil dimana saya nk cari pbekal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam nk cri pembekal kek ni boleh call sy 0172122614

      Delete
  9. Salam, kek awak nampak sedap. saya berminat untuk jadi agent dropship. dan bagaimana caranya?

    jielashop.centre@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis, sila pm Nina directly di FB beliau k

      Delete
  10. Salam nina,
    Sy berminat nk jd agen
    Suhannasahidin@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Sila contact Nina direct k. Fuza just tolong iklan kan :)

      Delete
  11. macamane nak jadi ejen dropship?
    ummi_farehah89@yahoo.com.my...tq...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila contact Nina di FB beliau k :)

      Delete
  12. Kak, i pm you on FB. tolong check cos i think die masok ke Other Folder.

    ReplyDelete
  13. Dapnya.. i cari2 google blog u yang menunjukkan kek roll ni.. memey sedap eh kak ?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78