HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Mar 2014

Koleksi Tudung Cantik Miranda dengan Harga Berpatutan

Assalam semua.
Anda mencari tudung dengan design dan harga yang berpatutan.
Sila lah refer pada gambar dibawah.
 
New collection dr Cda Sheinta Collection

 
Untk tempahan,sila nyatakan kod tudung yg ingin dipesan dan
Pm @ whatsapp
 012-3737441
 
 
AISYA MIRANDA 3rd BATCH
 Saiz:12 inci dr paras bwh dagu
Material:lycra crepe









 
 
 
 
 MIRANDA

Saiz: 12 inci dr paras dagu
Material: Lycra Crepe












Sila lah pm cepat-cepat selagi stok masih ada.

7 comments:

  1. mak aih.... pesal cntik sgt ni ?? ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom lah grab sepasang dua :)

      Delete
  2. semuanya canti..leh rambang mata macam ni..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan. yang penting masih menutup aurat ciri2nya InshaAllah

      Delete
  3. cantik..mcm mn nak direct tanya yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasup Oja k sis 0123737441

      Delete
  4. Masih ada ke?Brpe hg tudung ni?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78