HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

8 Mar 2014

Lukisan adik Syarlma Sepehee yang berbakat

 Assalamualaikum semua.
Hujung minggu nan indah.
Ingin saya indah kan lagi dengan cerita ini.
 
Saya mengenali adik Syarlma Sepehee melalui segment Lelong Barang Murah
 Adik ni memang sempoi hu ha kebaaabooom.
Yang menariknya adik ni ada bakat melukis.
 
Macam comel je..macam cantik je lukisan ni
 

Real...
 
 Hah..ni lah dia adik Syarlma Sepehee tu. Comey na..
Mai dari Utara nun.
Bakat, idea, kreativiti dia memang sentiasa mencuit hati.
Setiap hari pasti dok tunggu apa message yang dia akan sampaikan melalui lukisan spontannya.
https://www.facebook.com/syarlma
Syarlma Sepehee
 
 
 Antara hasil bakat lukisan adik Syarlma Sepehee yang penuh perisian pengajaran sempoi.
 
 Nak tengok lagi hasil lukisan Syarlama Sepehee?
 
Kepada yang berminat nak gambar dilukis p lah roger adik ni kat FB dia.
Nak kenal kartunis comey ni, sila ke FB beliau Cik Syarlma Sepehee


2 comments:

  1. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya juga ya. Terima kasih.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78