HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Mar 2014

Mitos atau fakta Muka Mirip Sama Tak Serupa

 
Mr Husband dan anakanda Aiman
 
Mirip
 
 
Assalamualaikum para sahabat blog sekalian.
Hari ni nak share berkenaan MIRIP
Sama tapi tak serupa.
 
Aiman ni memang banyak persamaan dengan abahnya. Dari segi selera makan, memang tak dapat dinafikan sama sangat-sangat dengan abahnya.
Dari segi minat sukan tu ketara tidak sama kerana Aiman meminati permainan bolasepak. Manakala abahnya meminati permainan Badminton.
Hobi mereka berdua so far sama iaitu minat dengan kereta sport.
Tapi kalau duduk dekat ada je isu yang depa akan argue.
Macam panas je. Contohnya kenapa letak remote kat situ? Kenapa pakai seluar macam tu?
Hahaha..
Kadang-kadang isu tu simple tapi jadi hot.
 
 
Pernah kah anda dengar orang tua-tua dahulu berkata :-
 
1. Anak lelaki sulong kalau mirip muka ayahnya kena tindik telinga
2. Anak lelaki sulong yang mirip ayahnya selalunya PANAS bila berdiskusi even kalau berdekat pun. Tak ngam katanya.
 
Apa pula pendapat anda???

12 comments:

  1. bab tindik telinga tu tak pernah dengar...

    singgah & follow sini

    ReplyDelete
  2. Ank2 i xd mirip i..sigh..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe,,nanti pandai macam u

      Delete
  3. puteri tak pernah pula dengar tentang tindik telinga tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..dah lama kor tak dengar pasal ni. Masa akak kecik dulu selalu dengar Atok cakap

      Delete
  4. new info ni... :D btw SM done follow sini, jmput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/blog-santan-manis-masuk-majalah-remaja.html

    ReplyDelete
  5. ta pernah dgr pon psl org tua2 kate tu..huuuu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78