HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Mar 2014

Pasar Baru kami datang lagi


Assalamualaikum
Semasa anda membaca entry ini, kami semua sudah berada di Bandung. Hotel Caryota adalah hotel rasmi kami.

Aktiviti hari ini ialah sememangnya WAJIB ke PASAR BARU BANDUNG.
Mencuci mata dengan pelbagai design fabrik terutamannya sulam, lace, serta telekung dan macam-macam lagilah.
Kena betul-betul budget uols..sat g takut ada pulak yang muflis, hehehe.

Selepas ke Pasar Baru, ronda Factory Outlet is a MUST too.
Rumah Mode dan Secret antara yang mesti pergi tau. Memang terkenal di Bandung.
Di jalan Chihampelas memang berderet-deret factory outlets dengan pelbagai tawaran.
Gaun kanak-kanak memang cantik-cantik. Baju anak-anak lelaki pun tidak kurang hebatnya.
Kena pandai pilih ye sebab ada juga yang kualitinya tak berapa elok.

Selesai dengan Bandar Bandung, kami akan langsung ke  Sari Ater.
Yesssss.....kolam Air Panas here we come!!!!

Pintu Masuk Utama Pasar Baru

Eis Special di Rumah Mode mesti cuba tau

4 comments:

  1. Assalamualaikum kak fuza.
    wah cuti-cuti ye..
    saya tak pernah ke Bandung lg
    inshaAllah ada rezeki sampai hehe
    selamat bercuti kak Fuza.
    Hadiah kak Fuza tak post lagi tau
    haritu pegi pejabat pos lupa nak bawa hadiah2 untuk GA huh!...lama sangat dah orang tunggu...sedihlah saya dengan diri saya sendiri :( maaf kak Fuza.... :'(

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78