HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Mar 2014

Periuk Nasi Mini serba guna untuk travel

Assalamualaikum semua.
 
Pasti ramai yang suka pergi jalan-jalan oversea?
Ada juga tempat yang kita pergi tu kadang-kadang makanannya tak kena dengan selera kita. Payahlah kalau kena duduk lama.
Ataupun susah nak dapatkan makanan HALAL khasnya buat umat Islam.
 
Periuk Nasi Mini untuk travel ni memang sesuai untuk dibawa.
Sizenya kecik sangat user friendly.
 
Pelbagai guna
Boleh masa satu pot nasi, boleh digunakan untuk goreng telur, boleh digunakan untuk buat bubur serta masak yang simple-simple.
Sekurang-kurangnya bolehlah nak perangat maggi ke, tumis sardine ke.
 
 
Harganya RM99.00
Warranty 1 year
Masak Nasi satu cawan lepas


Boleh Goreng Telur
 
Periuk Nasi Mini . Ada beberapa warna pilihan


25 comments:

  1. Comelnya periuk ni...rasa mcm nak culik satu la :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Kecik molek je..senang nak bawa

      Delete
  3. wah comelnya, senang nak bawak travel ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atleast dapat makan nasi..hehehe

      Delete
  4. mcm best je..beli kt mana fuza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best. Ni beli kt giant Kelana Jaya. Cepat sebelum habis

      Delete
  5. wahh bestnya nie .berapa harganya kak ?

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. boleh la buat alas perut kan :)

      Delete
  7. Mcmane nk bli periuk nasi ni ye

    ReplyDelete
  8. Sy nk order mcm mana ye.. plz add me kt fb sy blh x umi natrah (u_natrah@yahoo.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis
      saya xjual. Saya beli di giant

      Delete
  9. salam...
    periuk nasi ni guna 220v atau 110v? sebab kalau keluar negara mcm korea..taiwan..china mereka guna power 110v. Saya sedang mencari periuk nasi 110v. 0123222188

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum..
    beli.kat mana ya.piuk.ni..?

    ReplyDelete
  11. salam... pwriuk nasik ni pakai elektrik or bateri je??

    ReplyDelete
  12. Assalam nk tnye periuk ni ringan x? Blh msk brp pot ye plg byk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.
      ringan je.
      sekali masak boleh 1 pot

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78