HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Mar 2014

Salon Muslimah dengan perkhidmatan Rawatan Spa Tangan

http://starstylesalon.blogspot.com/
 
Pernahkah anda dengar tentang rawatan PARAFFIN WAX?
 
 Paraffin Wax ini adalah suatu kaedah rawatan tangan yang menggunakan cairan lilin.
Tujuan rawatan ini adalah untuk melegakan kekejangan tangan serta melancarkan peredaran darah di tangan khasnya.
Saya mencuba pertama kalinya Paraffin Wax ini di Hair Salon At Kelana Jaya
 
Lihat gambar untuk Langkah-langkah rawatan yang memang berbaloi.
 
 
Rawatan yang semakin popular masa kini

Tangan direndam didalam cairan lilin yang berbau Rose yang panas suam. Tangan dicelup beberapa kali supaya lilin melitupi keseluruhan tangan.


Setelah direndam tangan yang telah diselaputi lilin tersebut dibalut dengan sarung tangan plastic

Cuba lihat, cairan lilin yang telah pun beku di tangan.

Setelah lilin betul-betul kering tangan di urut dengan teknik urutan yang melegakan
Lotion rawatan spa tangan disapukan setelah siap semua proses.
Tangan berasa lega dari kekejangan dan keletihan.

Sarung tangan yang berisi lilin rawatan tadi setelah selesai rawatan.

8 comments:

  1. dah lama tak manjakan diri di spa. seronoknyaa :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, wahh bestnya.. lama tak urut badan belakang ni. hihiiii ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      sekali sekala boleh lah merasa p spa kan hehe

      Delete
  3. wahh spa tangan ^_^ menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm 30 aje..boleh lah nak cuba

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78