HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Mar 2014

Sarapan Lontong jom

Lontong Kelana Jaya
 
 
Yeaahhhh..hari ni nak cerita pasal breakfast Lontong di gerai Makcik Kiah di Kelana Jaya Jalan SS6
Asik makan nasi lemak, roti canai sesekali kita membedal Lontong.
Saya suka lontong dengan kuah kacang.
Sambal saya tak letak sebab perut tak tahan makan pedas.
 
Uols sarapan apa pagi ni??
 


2 comments:

  1. Assalamualaikum.. sheila makan karipap 5 biji je. hehee kalau waktu bercuti biasa sheila cari lontong. hehehee terliur tengok gambar tu ~~~

    ReplyDelete
  2. hehe saye mkn roti je kak fuza,,sedapnye lontong lama tak makan,heheh

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78