HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Mar 2014

Tak DSLR pun boleh tunjuk skill Photography

Assalam semua.
Dah cerita semalam pasal dapat camera baru...hihi..cewi tak habis lagi naa...
Cerita dapat hadiah KAMERA
 
 
Kamera yang ada dulu dah hap hap nyawa ikan.
Sementara ada promosi, tu yang tak pasal-pasal dapat kamera ni.
Apa yang istimewanya kamera ni?
 
Hah cuba lihat hasil snap snap spontan as below.
Memang cantik hasil gambarnya.
Rasa macam professional je..hehe
 
 
Apa istimewanya?
Cer habaq sat...
 
Kamera Nikon dengan Tripod Nikon
 
Imej Wang kertas
 
Jam Casio G-Shock x Eminem GD-X6900MNM
 
Bungkusan Nasi Lemak pun jadi model cubaan
 

Pokok Bonzai
 

Terlur separuh masak dangdut Jalan 223 Petaling Jaya
 
Air Sampah Wiliam Corner Kelana Jaya
 

 
 
 


8 comments:

  1. tertarik dengan nama air tu...hehehe..jgn rasa sampah dahla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..ni mmg trademark dia. Air sampah coz macam2 ada kat dalam tu. Sedap sgt

      Delete
  2. ok..ecah nak posing dah ni..dah ready?hehe

    ReplyDelete
  3. macam ni.. boleh lah minta fuza ambikkan gambar mia nanti... hehehhe

    ReplyDelete
  4. air sampah? first time puteri dengar nama tu sis..

    p/s lepas ni ambil gambar puteri pula yer ..hehe

    ReplyDelete
  5. saye pon pgguna nikon gak,hihi best kn snap2 pic ni kak fuza

    warna putih,,i likeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple aje.. yang penting....NIKON :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78