HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Apr 2014

Agaknya apa Keywords meletop kat Blog Fuza ni ye?

 Gah nya tajuk entry kali ni. Hehehe. Saje buat gimik
Kebanyakkan blogger pasti akan ada akaun Nuffnang.
Salah satu sebab adanya akaun Nuffnang ini ialah untuk mengenalpasti apakah yang pembaca blog cari dari blog kita.

Dari akaun Nuffnang Sulaman Lace Heaven, kesimpulan yang jelas boleh dibuat ialah entry tentang Kain Pasang Bandung 2014 dan yang berkaitan  memang mendapat perhatian pembaca secara keseluruhannya. (Summary di bawah as per dated on 15/4/2014)

Alhamdulillah.
Walaupun blog Fuza tidak lah sehebat mana, tapi adalah penting untuk kita tahu apakah tarikan yang perlu kita titik berat supaya blog kita sentiasa ada pengunjung.

Thank you semua kerana sentiasa sokong blog SULAMAN LACE HEAVEN
 
 

Keywords SULAMAN LACE HEAVEN




10 comments:

  1. banyak yang cari cerita pasal bandung ni... hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak dekat raya ni kan..semua cari Bandung

      Delete
  2. perkataan "bandung" akan bawa ke blog ni.... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai ke yang nak ke Bandung?

      Delete
  3. Tahniah Fuza...saya sampai skang x berapa clear ngan Nuffnang ni....tak tau macam mana nak handle sgt..tau pasang jeh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zuha...
      Fuza pun belajar dari teman2 blogger yang lain.

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78