HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Apr 2014

Alexa Ranking for March 2014 Sulaman Lace Heaven

Hari-hari update blog
Hari-hari semak blog
Hari-hari blogwalking
Hari-hari dapat follower baru
Hari-hari bersembang di blog.
 
Mesti kita mahu tahu apakah status Blog kita.
Hebat tidak hebat itu bab ke dua.
Yang penting kita happy dengan blog persendirian kita.
 
Selamat berblogging teman-teman semua.
 
Ranking by ALEXA bagi bulan Mac 2014
 
Sulaman Lace Heaven blog agak baru setahun jagung.
Kedudukan blog saya seperti info di atas.
 
 
Kalau di bandingkan, ada peningkatan berbanding ALEXA RANKING FEBRUARY
Ranking Alexa Global        665,544
Ranking Alexa Malaysia         5370
 
 
 
Alhamdulillah.
Terima Kasih kepada anda semua di luar sana yang sentiasa menyokong blog saya.
 
 
Untuk menyemak kedudukan atau pun ranking blog anda sila KLIK www.alexa.com

11 comments:

  1. Tahniah..ecah kejap naek kejap turun..tapi xpenah bawah dari 5k..kene usaha lagi ler nampaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Ecah...kita sama2 usaha k
      Tq singgah :)

      Delete
  2. Tahniah lah fuza...ada peningkatan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Bunda....
      Seronok lah tgk ada perubahan.

      Delete
  3. ok la tu kan...
    lau yaya.. fuhh lgi lah merudummmmm kot.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog FuZa pun masih baru
      Tapi seronok lah tengok kedudukan tu
      Moga Cik Yaya pun suksess

      Delete
  4. alhamdulillah.. tahniah. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Aiza...
      Seronok ni..hehehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78