HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Apr 2014

Burger Puple Di Seberang Perai Penang

Lunch apa tu uols?
Haaa..apa kata cuba Burger Warna Warni.
 
Warna Ungu untuk perisa keladi
Warna Merah perisa strawberi
Warna Kuning untuk perisa oren.
Harga RM4.80
 
Terletak berdekatan AEON Seberang Perai menurut seorang teman yang promosikan burger ini di FBnya.
 
Jom kita cari!!!
 
Burger Purple


8 comments:

  1. menarik!!..terliur pulak...:)

    ReplyDelete
  2. pelik je tengok burger warna purple :)

    ReplyDelete
  3. unik nie, macam nak cuba.. ^_^

    ReplyDelete
  4. burger purple...unik la kak..
    interested nak cubanya

    ReplyDelete
  5. tempat saya belajar di tanjung malim, ada satu restoran nama Love Eat, roti burger dia kaler hitam mcm kulat2 kat roti tu.. rasa dia sangat lah sedap =D harga dia agak mahal sikit lah for student..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78