HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Apr 2014

Cerita iPhone5S Gold

 Assalamualaikum.
Tujuan entry ini bukan nak menunjuk ye.
Cuma nak masukkan cerita happy ini di dalam lipatan sejarah kenangan kehidupan.
Blog umpama Diari Elektronik bagi saya. Diari yang ada batasannya of course.
 
Pada 18 Mac 2014, Mr Husband telah menghadiahkan handphone yang agak popular pada masa ini iaitu iPhone5S Gold.

Tidak pernah saya termimpi untuk memilikinya kerana pada saya, surirumah tak perlu gadget yang mahal2 dan sangat canggih. Sekadar dapat guna yang basic use pun dah syukur banyak2.

Tq so much to Mr Husband kerana sudi menghadiahkan iP5S ni.
Katanya saya amat memerlukannya kerana perlu ada gadget untuk melancarkan urusan business online saya.
Alhamdulillah.

Jom layan gambar-gambar semasa mula-mula mendapatkan handphone ini.
 
 


22 comments:

  1. wah bestnye kak..lepas ni memang rancak bisness..teringin nak dapat hadiah macam tu jugak..uhukkss

    ReplyDelete
  2. Yeay..bestnya..kaksura tumpang seronok kat sini...dgn adanya handphone baru ni semoga lebih maju lagi dalam berbisnes..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. merasa lah juga kan.Alhamdulillah

      Delete
  3. wahhhhhhhhh, belah sebelah bg eiqaaa.. :P

    ReplyDelete
  4. bestnyee kak fuza dapat hadiah gempak nie.. bertuahnyee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang happy sangat, Tak sangka

      Delete
  5. salam Jumaat...cik fuza=)

    Alhamdulillah..murah rezki nye tu..untungla dpt hp mahal ^,^ ngeeee

    ReplyDelete
  6. beznye kak..hp baru tuuu
    tahniah..hadiah dri insan tersyg
    alhamdulillah...nanti share dgn kami kelebihan iphone 5s
    selamat berhari jumaat
    menabung nuff sini - ford

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setelah 2 tahun hp yang dulu dah rosak

      Delete
  7. Assalamualaikum kak fuza, alhamdullilah. murah rezeki akak. bestnya dapat phone canggih! singgah menabung digi sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezki akak. Sheila pun akan dapat rezki nanti tu.

      Delete
  8. Replies
    1. Alhamdulillah.. mmg seronok rasanya :)

      Delete
  9. wahh untunglah akak..best tu dapat iphone 5s gold lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah..kalau beli sendiri memang xmerasa ler

      Delete
  10. wahh bestnyaa. gold pulak tu.
    jeles farah. ;)
    singgah sambil follow #746

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78