HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Apr 2014

Coach Handbag Brand New untuk di jual

Coach untuk dijual.
Brand new yea. Masih bau kedai.
Hendak di jual kerana taksub semasa membeli.
Tetapi bila dah beli terasa macam tak padan pulak.
Siapa cepat dia dapat ye.
Best price ni...
 
 
STYLE : F19729
MEASUREMENT : 12 1/4" (L) x 7 1/2" (H) x 3 1/2" (W)
MATERIAL : Leather
COLOR : Black
 
DESCRIPTION
 * Inside zip, cell phone and multifunction pockets
*Zip top closure, fabric lining
* Double strap converts to single for shoulder or cross body wear
 
PRICE????
 
Kindly contact Elliz
019-388 9301
 
 
Beg Coach F19729 Black
 
 
Saya tolong iklan kan aje ^_^


8 comments:

  1. wah cantik la kak..beznye sape yg bg hadiah beg ni kat yumida. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yumida present kat akak lah hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. contact sis Eliz k.. sure harga berpatutan

      Delete
  3. owhh tolong iklan..ingtkan cik fuza dah jual beg pula..heee

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78