HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Apr 2014

Cuti Sekolah Mac Naik LRT Makaroni Goreng Tiramisu Nasi Kukus Ayam Dara terbaik

Cerita cuti sekolah yang singkat bulan Mac.
 
Tiada aktiviti bercuti jalan-jalan makan angin kerana Mr. Husband tak bercuti.
Lagi pulak cuti sekejap je, Kelas tambahan tuisyen tetap dijalankan seperti biasa.
 
Pada Jumaat sebelum berakhirnya cuti persekolahan, saya telah membawa anak-anak ronda naik LRT ronda Kuala Lumpur.
Tujuan utama ialah ke rumah Chekgu Azrine, iaitu Ibu Tiri Mr Husband.
Sambil pergi menghantar kain pesanannya, kami lepak di rumahnya.
Sudah lama rasanya tak jenguk ke sini.
 
Alhamdulillah, rezki kami pada hari itu di jamu dengan Makaroni Goreng serta Tiramisu.
Uols nak resepi sila lah singgah ke blog Chekgu Azrine.
 
Hampir lewat petang baru kami pulang sambil tunggu hujan reda.
Sebelum pulang, sempat juga tapau Nasi Kukus Ayam Dara yang menjadi pujaan anakanda.

Thank you ye susah2 masak for us.
 
Anakanda-anakanda ku

Makaroni Goreng...tu diaaaa

Nak Resepi KLIK SINI 
Tiramisu

Nasi Kukus Ayam Dara Taman Melati


16 comments:

  1. wah sedapnya makanan tu, terliur iolsss...

    ReplyDelete
  2. nasi kukus ayam dara taman melati u...kikiki

    next time datang lagi ye

    ReplyDelete
  3. sedapnya..seronokkan bila dapat jalan2 bila cuti sekolah

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak fuza, waduhh gambar makanan buat perut berkeroncong ni~~~

    ReplyDelete
  5. seronok jalan2 pastu makan plak sodaj jee..hehe
    tiramisu tu xde resepi ke? ^o^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nakti akak request resepi erk

      Delete
    2. Nanti Akak Requer Resepi erk

      Delete
  6. oo... macaroni goreng tu utk anak tiri Cikgu Azrine dan isterinya. Baru ku tahuk. :). Singgah dari blog cikgu azrine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeaa rezki kami :)
      Husband saya tak ada masa tu..kerja Oversea.
      Salam kenal LydSunshine

      Delete
  7. Mak buyung ni telan air liur tengok macaroni tu..hehe..balik ni nak masak jugak!hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78