HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 Apr 2014

Fanatik Purple

 
Salam sejahtera semua teman-teman.
Nak cerita pasal Fuza.
Hah, cerita hal diri sendiri
 
Fuza bagi yang mengenali memang akan tau sangat lah minat warna Unggu.
Unggu pun bukan sembarangan unggu.
Kebanyakkan pakaianFuza berwarna unggu.
 
Tak tahu lah sejak bila kemaruk dengan warna ni.
 
Nak jadi cerita, kelmarin p Tesco. Tujuan nak p cari beg sekolah anak yang dah roboh.
Tapi merayap punya merayap terjumpa pulak dengan koleksi bahan asas dapur ni.
Wah!! Cuba lihat, semuanya cantik menarik tertarik!!
 
PURPLE
 
Makanya tak semena-mena shopping barang-barang dapur ni.

Koleksi barangan dapur in Purple

Trademark Purple
 
Sudu pun purple
 

Purple Pan
 

Penat shopping singgah hirup laksam jap. Eh..in purple tuh.
 Hah memang peminat PURPLE


6 comments:

  1. kite same kak fuza..suke purple jugakk.. pantang nmpak purple..hihi..

    ReplyDelete
  2. amboi..kemain mizz purple ni ea.. smua purple tuu ^o^

    ReplyDelete
  3. wahh ni memang fanatik ni kak..semua nak purple

    ReplyDelete
  4. amboi semua purple yer sis...tapi purple memang cantik :)

    ReplyDelete
  5. Wah ada pelbagai koleksi purple yer :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78