HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Apr 2014

Giveaway by Sha Malek

FREE Dress to be grab!!
Fuza pun suka pakai dress sebenarnya.
Santai.
 
 
Jom uols semua bagi kata semangat di ruangan komen ini.
Ok tak Fuza pakai Dress ni??
 
http://myshaheila.blogspot.com/2014/04/giveaway-by-sha-malek.html
 
 
Tarikh tutup giveaway
1. 14 April 2014 sebelum 11:00pm
2. Pemenang akan diumumkan dalam tempoh 15-17 April 2014.
3. Hadiah akan dipost ke alamat pemenang pada 18 April 2014.


31 comments:

  1. Replies
    1. malu tersipu-sipu tapi Nak menang juga..hehe

      Delete
  2. Join GA ni jugak ;D Goodluck!

    ReplyDelete
  3. cantik dress tu...good luck sis :)

    ReplyDelete
  4. good luck sis~!!! jemput singgah blog sy lagi yer nti.. :)

    ReplyDelete
  5. Good luck (^^,)
    *Singgah menabung mr.nuff Estee Lauder. Klik sini: Lisa Surihani Bagi Tips.TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq tq.. Wah Lisa Surihani...

      Delete
  6. Cantik dress tu.All the best ye

    ReplyDelete
  7. cantik dress ni fuza.. elok benarlah tu..

    ReplyDelete
  8. untuk kecik molek comel lote mcm fuza ni sesuai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.. dah berangan dah ni :)

      Delete
  9. U pkai apa pun santikk!!
    Don wory be happy...

    ReplyDelete
  10. lau yaya mmg xssuai..huu
    lau cik fuza...emm...xtau la ok ke x..xtau nak byg ^o^
    ok kot...mesti santeq la.... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak....ras nak pakai sangat dah Dress tu :)

      Delete
  11. baru bukablog hari ini.. nak komen juga.. semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78