HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 Apr 2014

Happy Monday Blues

Assalam semua teman-teman blogger.
Agak sunyi untuk berblogging last week kerana Mr Husband bercuti hometrip.
Makanya banyak masa dating dengan dia,
 
Alhamdulillah, masa itu emas.
Banyak masa kami luangkan bersama.
 
Hah nak cerita.
Kat bawah tu gambar masa 7 April abahnya Aina hantar Aina ke sekolah.
Bukan main riang gembira happy Aina kerana bukan selalu abahnya dapat hantar ke sekolah.
 
Maknya Aina of course lah tumpang happy juga.
Siapa yang nak duduk jauh dari suami kan.
Semua ini demi mencari rezki, redho dengan qada dan qadar Nya.
 
 Last week
Isnin 7 April 2014

 
Tetapi.......
 
^
 
 
 
^
 
 
 
 
^
 
 
 
 
^
 
 
 
 
^
 
 
 
 
 
^
 
 
 
 
^
 
 
 
 
 
^
 
 
 
 
^





Hari ini...
Isnin 14 April 2014
 
 
Mr Husband telah pun habis cutinya semalam. Dah telah pun berangkat pulang untuk bertugas semalam, Ahad 13 April.
 
Makanya, pagi ini kehidupan diteruskan seperti biasa.
Makanya SELFIE Aina adalah seperti di atas.
Di suruhnya saya posing sama macam dia.
Hahahaha...buruk bebenor ghoper Mak Aina Moncong.
 
 
Doakan kami ye teman-teman sekalian.
Susah kot nak explain macam mana kehidupan rumahtangga yang kena berjauhan dengan suami. Bukan setakat sehari, seminggu, tetapi berbulan.
 
Semoga Allah mendengar segala doa kami demi kebahagiaan rumahtangga dan kesenangan anak-anak kami sekeluarga.
Amin
 
 
 
ps : Now nak singgah blog teman2. Tengok entry apa menarik :)

6 comments:

  1. huhuu.. sama laaa.. bbrapa ari ni pon Zara xda update, date ngan suami. bila dia dahh outsttaion.. fuhhh.. balik keja sgt bluesssss.. ~~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan....Life goes on. Muncung tetap moncong :(

      Delete
  2. selalu kena tinggal la ni.... huhuhu... sabar ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waaaaaaa.....Muncung makin tajam.
      Sejak kawin kot dah 13 Tahun macam ni, Cuma kali ni jauh dari Malaysia..coz Mr Hubby engineer..Kerja ikut site..

      Delete
  3. Assalamualaikum kak fuza, bersabar banyak ye. in shaa Allah, mana tahu murah rezeki kamu sekeluarga.. comelnya selfie dengan Aina... singgah menabung downy sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis..Susah2 dahulu kata orang erk

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78