HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Apr 2014

Kailan Ikan Masin punya cerita

  Assalamualaikum semua.
Kali ni nak share cerita Aina dengan Kailan Ikan Masin.
 
Last Night kami ke kedai makan.
Mr. Husband teringin pekena Sup Tulang.
Ramai orang pulak malam ini. Makanya pesanan agak lambat sampai.
 
Sementara menunggu pesanan, tiba-tiba baru perasan anak dara saya, Aina, telah pun tertidur di meja makan. Kasihan lah tengok dia tunggu punya lama sampai tertidur.
Kelakar pulak tengok si kecik ni boleh lena nyenyak pulak tu.
 
Lebih kurang 45 minit lebih menunggu, pesanan kami pun sampai.
Nak jadi cerita, Aina terus terjaga!!!
 
Terus capai pinggan nasi dan cakap "Aina dah mimpi dah kuah sayur ni"..sambil tonggeng piring sayur kailan ikan masin tu dan makan tak pandang kiri kanan dah..
 


3 comments:

  1. Hahaha...lawak la aina...kikiki

    ReplyDelete
  2. tidur ayam,,
    dia dgr sebenarnya semua yg berlaku..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78