HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

2 Apr 2014

Masa untuk makan cendol

Salam sejahtera.
Cuaca panas memang mencabar.
Untuk melegakan tekak yang kering dek panas cuaca kebelakangan ini, jom kita p pekena CENDOL.
 
Sorry gambar Fuza tidak ada dalam enrty ini kerana sibuk menyudu cendol. hehehe
Cendol di LRT TAMAN BAHAGIA KELANA JAYA SELANGOR


24 comments:

  1. tiba tiba terasa nak makan cendol pulak...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tergodakan..adoi..sedapnya

      Delete
  2. dapat rasa pula kat tekakk.. ~.~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh dasat penangan cendol ni ye

      Delete
  3. lazat....makan petang2 nie pun ok jugak...

    ReplyDelete
  4. sedapnye pekena cendol...lagi bila cuaca panas..perghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang menusuk tekak di saat cuaca panas ni

      Delete
  5. ni yg jeles ni..akak dah lama mengidam makan cendol tapi x dapat2 huhu..blanja kak sura boley?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh bias aja buk. Meh la Kelana Jaya Kak Sura

      Delete
  6. Suka mkn cendol yg ais dia kisar2 camni..xsuka yg ais ketul2 tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap u..jom. Kat tepi LRT Taman Bahagia u

      Delete
  7. ecah suke yg ade durian..wooo..sedapppp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. YaAllah..sedapnya letak durian. Esok pulak lah..bawa durian sendiri ke kedai ni..hehehe

      Delete
  8. sejuk tekak Fuza walau sekadar tengok cendul Fuza kat sini... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak..aura cendol ni memang dasat kan Anna

      Delete
  9. sedapnya.. terliur pula aiza melihatnya.. hehe.. kat tempat aiza duduk sekarang macam susah nak jumpa cendol yang sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat tempat akak ni ada banyak je port. Meh la dating Aiza

      Delete
  10. wah sedpppnye.. esk nak try cri cendol laaa.. jelez tgk hihihi.. dh lama rsenye tak mkn ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti share gambar tau..hehehe

      Delete
  11. Awhhhh terliur lah kak Fuza. Lama dah rasanya tak makan cendol! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom Nad..akak belanja hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78