HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Apr 2014

Monopod untuk selfie memang mengancam

 
 Kebelakangan ini semua sibuk bersembang tentang ciptaan alat baru yang dinamakan sebagai MONOPOD.
 
Apa itu monopod?
Monopod adalah alat yang digunakan untuk menyokong sesebuah kamera atau smart phone samaada sewaktu kamera dalam mod self timer atau untuk tujuan selfie.
Monopod ini sesuai utk semua jenis phone, janji yg self timer.
Ianya juga senang untuk  dibawa dan sangat sesuai untnk selfie, travellng dan sebagainya.
Monopod ini memang sesuai lah untuk saya.
Bukan pasal saya ni suka selfie.
Tetapi alat bantuan ini dapat merakamkan gambar kita tanpa memerlukan salah sorang kena bergilir snapkan gambar.
 
Dulu memang orang tidak perlu benda ni, tetapi dengan kecanggihan handphone masing-masing, makanya kehadiran MONOPOD ini seakan suatu keperluan.
 
Jom jenguk beberapa gambar selfie dengan bantuan MONOPOD.
MONOPOD
 
SELFIE BERSAMA ANAK-ANAKKU
 
SELFIE LEBIH BAIK DARI SELFISH!!
 
RIANG RIA SELFIE DENGAN BANTUAN MONOPOD
 
 
 


4 comments:

  1. Assalamualaikum kak, hehe glamour dah monopod ni. hehee okey suka ayat akak tu "SELFIE LEBIH BAIK DARI SELFISH" hahaa singgah menabung ford dan libresse sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sheila...
      Hehehe..
      Ye lah...kita amik gambo tak kacau orang aihhh

      Delete
  2. baru boleh berselfie cara bermuhibah kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua boleh masuk dalam gambar kan
      hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78