HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Apr 2014

Nak kemana hujung minggu?

Hujung minggu datang lagi
Masa untuk rehat
Masa untuk riadah
Masa untuk bersenang-senang.

Kemana anda?

Minggu ini saya hanya di rumah dengan urusan mengemas, urusan tadah air, urusan dengan anak-anak.

Minggu hadapan sangat dinantikan.
Holiday!!!!


Ihsan Google


16 comments:

  1. hujung minggu ni saya masih dengan acara larian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..bagus untuk kesihatan tu

      Delete
  2. Wah bestnya, nak gi holiday mana kak..??

    ReplyDelete
  3. Salam singgah dan follow sini dari Segmen Mialiana :D

    ReplyDelete
  4. Singgah dr segmen mialiana n follow sini...

    Sama la kita duk umah aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Singgah :)
      Nanti kita jogging blok Azirah k

      Delete
  5. wah best nya nk p holiday....sy ni tak leh nk g holiday kecuali ank cuti sekolah pjg baru leh g. maklum la johor kan sekolah cuti jumaat sabtu...sy pulak keje ahad cuti.jd tak boleh pergi mana2 la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..ni short trip aje. Yang anak2 sekolah tinggal dengan atuk opah jap

      Delete
  6. Kita pun dok rumah je hari ni...masak, basuh baju, rehat, guling2...selamat bercuti :)


    Saya dapat link blog ni dari segmen blogwalking kak Mia Liana...so ikut blogwalking n follow sekali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq MissNick..
      Nanti kita visit awak ye

      Delete
  7. wahhh... jangan lupa tau.. mia kirim telekung travel satu....

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) InshaAllah. Ynag Sweet sweet ye..hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78