HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Apr 2014

Nuffnang Blogbuster (ORAL-B Supernova 3)

 Assalam semua.
Ini cerita last week.
Seperti biasa hari-hari mesti jenguk akaun Nuffnang.
Makanya, ternampaklah jemputan untuk buat video untuk blogbuster campaign Oral-B.

Aiseh...nak buat iklan macam mana Oral-B nak?
Macam mana lah pulak nak berlakon ni?
Nak suruh siapa berlakon pulak ni?
Nak letak motif apa?
Durian?Ikan masin?Bawang putih? Bawang Merah?Belacan?

Tarikh tutupnya 20 April 2014
Oral-B Lisa Surihani

Details Tarikh Blogbuster Oral B
 
Jemputan Blogbuster Kempen buat Sulaman Lace Heaven
 
Dengan tidak berlengah, mangsa pelakon bidan terjun di serahkan kepada Aina.
Hahaha, kenapa Aina? Sebab dia yang sukarela nak berlakon.
Saya telah menghantar 2 video.
Itu pun jenuh nak rancang.
 
Jadinya dari video yang kita buat tu,Penganjur akan tentukan samada video kita tu terpilih atau tidak untuk ditempekkan.
Sekiranya terpilih, iklan tersebut yang akan keluar di ruangan iklan  blog kita nanti,
 Jika tak ada siaran iklan tu, maksudnya takde rezki la tu.



All the best tu actress bidan terjun Aina Farihah.
Semoga terpilih.
Nanti kalau lah ternampak iklan Oral-B by Aina keluar di blog saya tu, jangan lupa lah tonton sampai habis ye. Nanti bagi kami semangat k.



18 comments:

  1. Sally tak tau nak buat camne...so, takde submit pun..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi ..Hari ni last day :)

      Delete
  2. good luck..
    singgah membaals kunjungan dan follow sekali..

    ReplyDelete
  3. dpt gak tp x buat.xda model.klau guna muka sndiri mcm malu plak...errr...errr...

    ReplyDelete
  4. all d bez kak. beznye anak akak volunteerkan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Yumida...
      Aina di paksa rela..hehehe

      Delete
  5. wahh good luck yer kak, wah naseb adanaka yang boleh jadi model

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.. Saje2 he cuba nasib. Entah terpilih ke tidak tah...

      Delete
  6. sy pon dpt jemputan tp tak serajin sis...hiihi..ni lagi angin peknen malas aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiseh,...Akak pun baru tetiba rajin.
      Wah dah berapa bulan tu

      Delete
  7. Seronoknya ada yg volunteer. Nad tak join pun :'/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala..akak sesaja je... Xtahu lah terpilih ke tidak

      Delete
  8. setakat ni puteri tak pernah sumbit penyertaan lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke.. Saje je sebenarnya. Idea pun bersepah je tuh...hehe

      Delete
  9. waa... good luck...akk pon dpt invitation tu tapi akk tak reti buat video...hhheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke..
      Fuza pun try banyak kali tuh

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78