HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

4 Apr 2014

Saya nak join Giveaway Fuza

 
SIAPA NAK HADIAH????
 
Salam sejahtera semua.
Fuza nak tanya, agaknya kalau Fuza anjurkan Giveaway, ada tak yang nak join?
Hadiah? Hah itu nanti Fuza fikir-fikirkan.
 
 
Kalau less then 20 orang yang komen kat sini, makanya Fuza kena batalkan hasrat hati nak bagi kawan-kawan hadiah.
Latest by Isnin kita lihat sambutannya k. 
 
Sila komen "SAYA" di ruangan komen supaya Fuza tahu ada yang berminat nak join.
 
Thanks semua

26 comments:

  1. ' SAYA' :) jemput join ga http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. SAYA

    wahhh... gempak ni...

    ReplyDelete
  3. sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... boleh tak komen pjg gtu? hihihihi

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Sop xjawab SAYA? Xmau hadiah ye?
      Buat survey coz blog Fuza tak de lah fofuler...takut tak de yang nak join hehhe

      Delete
  5. saya.. jika syarat penyertaannya mudah insya-Alalh aiza nak join juga.. :D

    ReplyDelete
  6. SAYA!!! :D jemput join GA..
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. saya..

    jika syaratnya mudah dan puteri ada kelapangan...puteri akan join :)

    ReplyDelete
  8. saya!!!!

    bunyinya macam menarik ni asalkan simple2 ajer giteww...

    ReplyDelete
  9. Saya....
    In sha alkah akak join..

    ReplyDelete
  10. saya
    insha allah, kalau tempoh GA tu dijlnkan dlm tempoh 2 minggu camtu, sure ramai sambutan
    yg penting cara mempromosi ga biar kebabom penyertaan peserta..hihi

    ReplyDelete
  11. Salam.. cik fuza.. ^_^
    SAYA...jua
    InsyaAllah..lau jadi wat jgn lupa WAR-WAR kan tau..nanti yaya xperasan plak..hehe ;p
    sebab jarang sgt online..huuuu

    ReplyDelete
  12. Assalammualaikum...fuza,

    cuba dahulu.. pape nanti kekawan semua tolong promote giveway nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  13. buat yang syaratnya mudah lagi simple dan tidak menyusahkan. In sya Allah nanti ramai yang tertarik untuk join. Nanti kawan tolong promote la tu...terutama kalau ada hadiah menarik untuk top referral

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah
    Nampaknya ramai juga yang memberi sokongan dengan hasrat Fuza.
    InshaAllah..tunggukan GA pertama Fuza nanti

    TQ semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven bermula hari ini 21 April 2014
      http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html






      Delete
  15. saya nak join.
    maaf lah baru respon... masih valid kan?
    hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78