HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 Apr 2014

Short Trip ke Bandung April 2014

Alhamdulillah, by the time uols baca entry ini, saya telah pun sampai ke Bandung.
Trip singkat weekend ini hanya saya, Aina dan biras saya iaitu Tini je pergi.
 
Tujuan ke sini?
 
1. Bertemu dengan Mr Husband
2. Jalan-jalan
3. Cari baju raya
4. Jalan-jalan lagi hehe
 
So entry seterusnya adalah schedule entry.
Sudi-sudilah singgah ye.
 
Di Bandung WIFI agak limited,
Apabila berkesempatan baru saya singgah BW ye.
Kalau tidak, InshaAllah, sampai ke Tanahair nanti saya balas kunjungan anda semua.

 
Doakan Fuza dan kami semua sihat dan selamat pergi dan kembali ke Tanahair nanti.
Amin

 
Ready to Fly
 
Peta Bandung
 
Jangan lupa ye...meriahkan 1st Giveaway Fuza
Mana tahu tiba-tiba ada hadiah seperise kan...
InshaAllah.
InshaAllah Fuza akan singgah ke blog semua terutama yang telah pun join 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven


6 comments:

  1. lya nak joinla..moga semuanya dipermudahkan urusan akak ke cna

    ReplyDelete
  2. kak fuza! nak kirim kacang bandung! mengidam ni..huhu -_-

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya dapat jalan2 ke bandung

    ReplyDelete
  4. Fuza the 1st sebab tu yang paling utama kan hehe... happy shopping dear..:)

    ReplyDelete
  5. bestnya gi bandung...hasben keje sana ke?

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78