HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

24 Apr 2014

Taufufah Macam-macam ada

Assalam semua.
Siapa suka makan taufufah?

Taufufah yang biasa kita makan tu gula putih.
Yang saya jumpa di Pasar Tani Kelana Jaya ni ada macam-macam warna.
Ada merah untuk perasa Strawberi
Ada Hijau untuk perasa Pandan 
Ada juga warna kuning untuk perasa Mangga.
Gula putih dan gula merah sememangnya sudah biasa kita jumpa kan.

Apa kata uols?
Yang perasa asli atau yang telah diolah menjadi pilihan hati?
 
Taufufah pelbagai perasa


Fuza suka Taufufah gula putih. Lebih feel rasa semulajadinya.

11 comments:

  1. wahh ada macam2 kaler plak kan..lya biasa mkn yg putih je

    ReplyDelete
  2. macam2 ade eh.. mcm berkenan plak dengan rasa pandan tu..huhu

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak fuza, tak pernah rasa perasa lain taufufah tu.. alahaii melting kalau dapat ni. hehe singgah menabung digi sini ~~~

    ReplyDelete
  4. bg iman yang asli lagi berkualiti hehehe

    ReplyDelete
  5. Macam sedap je... Tapi lebih suka yang perasa asli...

    ReplyDelete
  6. wah..1st time nampak..biasanya taufofa biasa ajerkan..gula putih or gula merah ajer

    ReplyDelete
  7. pergh..macam best je..Ayesha baru makan tau fu fah gula merah malam tadi

    ReplyDelete
  8. waahhhh @o@ yaya pon xpernah tgok lagi bnyk2 wrne cmtu..
    ade mcm2 perisa plak..mcm nak rasa semua jek..hehe ;p
    yaya jrng mkn taufufah ni tp lebih prefer yg hitam tu..gula merah kan...

    ReplyDelete
  9. banyak perisa dah macam dadih la pulak. hehe..

    ReplyDelete
  10. sy pun suka yg asli je..:)

    ReplyDelete
  11. waahhh.. first time tengok taufufah pelbagai perisa.. hahaha..
    selalu zizie makan yang gula melaka... kat mana ek nak dpt gula putih sebab rata2 jual camtu.. huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78