HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

15 Apr 2014

Telekung Travel Mata Dewa mendapat sambutan pengguna

Ingatkah anda saya telah pun buka Pre-Order untuk Telekung Travel Mata Dewa
Alhamdulillah, hari ini saya nak berkongsi dengan anda semua tentang maklum balas pembeli yang rata-rata sangat puas hati.
 
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/03/telekung-travel-telekung-mata-dewa.html
Klik Sini untuk lihat lagi gambar Telekung Travel Cantik ini



Cik Haslina Hashim dari Sungai Buloh
Panjang lebar Cik Nina kita luahkan kepuasan hatinya. Alhamdulillah.
Nina beli untuk kegunaan sendiri kerana sering travel.
 
 
 
Puan Sarina Samsudin dari Kuala Lumpur
 Tengok pulak cerita Puan Ina, yang siap mahu repeat order lagi. Saya pos telekung tersebut ke pejabatnya. Kawan-kawan sepejabat pulak berkenan dan mahu tempah lagi.Alhamdulillah.
 
 
 
Cikgu Nurul Asmawiyah dari Hulu Langat
 Ini pula cerita Cikgu Nurul. Cikgu-cikgu sekolah beliau pakat kongsi duit untuk hadiahkan Telekung tersebut kepada salah seorang guru yang bersara. Tu hah, telekung dalam kotak hadiah.
Thank you kerana sudi promosikan Telekung Travel tersebut
 
 
 
Kepada anda yang ingin membuat tempahan Pre-Order lagi sila
whatsapp 019-2784580
 


6 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah..happy bila customer happy :)

      Delete
  2. memang lawa kak, serious lawa... memang harus dapat sambutan ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom promosi kan
      Grab for raya nanti k :)

      Delete
  3. cantik la kak. kerawang dia cantik
    menabung nuffnang sini - ford

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78